Loopbaanbegeleiding Make Me Fly

Lisa Devisé, loopbaancoach

+32 468 125 580


Voor mensen die: 

Tijdens het proces van de loopbaanbegeleiding krijgt de klant een goed zicht op wat belangrijk is op werkvlak. Vragen als: Waar ben ik goed in? Waar zit mijn passie? Wat zijn mijn waarden en welke randvoorwaarden zijn cruciaal voor mij om goed te kunnen functioneren en verder te groeien? staan in de begeleiding centraal. Samen met de klant maak ik een persoonlijk ontwikkelingsplan met concrete acties op werkvlak.


Het resultaat van loopbaancoaching is dat mensen terug plezier vinden in hun werk, zelf actie kunnen nemen en gelukkiger in het leven staan.


Loopbaanbegeleiding wordt voor actieve burgers gesponsord door de overheid. Als de klant in aanmerking komt voor loopbaancheques (aan te vragen via website van de VDAB) is de kost 40 euro voor 4 uur (max. recht op 7u voor 80 euro elke 6 jaar). 


De begeleiding kan ook volledig digitaal verlopen. Ik ben bereikbaar per mail (lisadv@makemefly.be) of telefonisch 0468/12 55 80. Wil je nog meer over me weten, dan kan je mijn persoonlijke pagina raadplegen.